Förändringar


Vad spelar det egentligen för roll om något är fejk eller inte? Vad är det som är problemet? Jag menar, det är helt upp till en själv om man vill göra sina bröst lite större eller sina läppar lite fylligare. Kanske sätta extensions i sitt tunna hår. Exakt vad är det som gör att de här fejkade grejerna blir ett problem?

Är det för att de inte är lika accepterade som smink? Smink är ju lika mycket fejk det, bara att man kan bestämma hur mycket man ska sminka sig - och självklart kan man operera sig naturligt. Kanske handlar det om att man kan "fuska" sig fram till ett utseende man inte föddes med, är det det som är problemet? Har man inte rätt att se ut som man vill bara för att man inte föddes med de egenskaperna?

Vi är ju alla mer eller mindre utseendefixerade och vissa går kanske längre än andra, men alla de här sakerna är lika mycket upp till en själv, vare sig man sminkar sig eller opererar sig så är syftet att framhäva något och se lite bättre ut.

Vi är alla ytliga på ett eller annat sätt och det är upp till oss själva vad vi gör med vår ytlighet. Sen om någon inte kan acceptera att under en människas hud så finns det någonting som inte var där när människan föddes - ja, då är det väl hans eller hennes problem.


Det är väl lika ytligt att tycka det är fel/fult som att tycka det är fint. Så sålänge det inte rör en själv och så länge ingen försöker tvinga en till något, ja då tycker jag att man kan ignorera såna här saker. Till och med maten vi äter är fejk nu för tiden, nästan allt är fejk och konstgjort, bara acceptera det. Det betyder inte att det inte smakar gott. :)


Postat av: Lola

håller helt o hållet med dig! fattar inte varför plastikoperation blivit så tabu? ok om de går till överdrift, men de är ändå folk som gör valet att förändra sig själva. orka att hela världen ska lägga sig i då liksom. vi äger våra egna kroppar (o pengar) alltså har vi rätt o göra va vi vill me dom, för de endå vi som ska leva i kroppen resten av livet. tror de ligger lite avundsjuka i de här "hon/han är så fake"-tänkandet.

2010-02-17 @ 19:03:33
URL: http://lolag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser mailen)

URL/Skriv in eran blogg om ni har nån:

Kommentar:
Har du inget snällt att säga kan du lika bra klick TILL DIG en blogg du gillar mer:)

Trackback
RSS 2.0