Bilder

Här är några av bilderna,de andra hade jag tydligen på min data,sitter just nu vid Dianas data och jag orkar verkligen inte byta och har mig:)

Haha jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen,lägger upp resten i morgon för nu ska jag lyssna på musik och sova:)
 hoppas alla har de trevligt....
natti natti





Diana och Mini<3


Jag och darling vid slottet*mys*


Mini babe och Chivaz :)så söta

Dragen

Kom nyss hem lr till Diana heter de,va hos en killkompis mathisen och förfestade med Diana,Mini och Pillan och de är  klart chivaz va med,hittade ingen hundvakt så.Men de va en rolig fest men jag och Diana drog hem för hon bliv hungrig och ville äta innan utgång och de andra hämtade hennes nyss hehe.

Chivaz ligger och sover nu och jag degar framför datan men ska snart lägga mig med,är rätt seg nu.
Jaha på tisdag så drar jag till stockholm,ska lämna hålan örebro men kommer att sakna mina girls och alla andra
JÄTTE mycke tråkigt att de bliv så att jag bliv  tvungen att flytta men men thats life,i have to  move on.

Haft de bra de senaste med girlsen,blivet mys och massa gos,känns bra.
Lovade er lite bilder  lägger upp den om en stund ska bara fixa nåt att äta sen bloggar jag igen

Hejsan

Fyfan:)Haft fullt upp så de har inte blivet nåt bloggade:)Haft de bra med mina girls i 2 dar nu,är fortfarande hos diana:)
Tänkte bara skriva att jag lever haha:)Lägger in alla bilder och bloggar mer i morgon

kiss babes ska sova nu



Örebro

Håller på och gör mig i ordning,sen ska jag ringa mini och åka till örebro:)Ska  ha en myskväll med girlsen senaren ,kolla på film lr nåt.
Sen har solen tittat fram så de är nice.Hoppas ni har också sol vart ni nu än är nånstans:)

Ha de bra alla så höres vi sen kiss kiss:)

Hej alla pigga:)

Fattar inte varför jag vaknar tidigt hela tiden när jag går och lägger mig sent:)NU är jag hungrig som vanligt,fått tillbaka matlusten märks för jag har fått more booty:)De behövde jag haha..Real afrika girl need some butt*lol*:)

Sen blir de en promenad med chivaz,han ligger just nu i soffan och snarkar förfullt,tänkte att jag skulle åka till örebro i dag också kanske,träffa lite roligt folk innan jag dör av tråkhet.

Måste också fixa mitt hår den här månad,nu har jag gått och sett ut som ett skatbo i 3 månader haha om inte mer och de går inte haha:)Finns en gräns till allt pepole.

Nehepp nu måste jag fixa lite..Bloggar mer senare:)

Myskväll

Kom precis in,varit ute med chivaz,känns som jag är ute hela tiden.Men men måste ju springa ute med han hela dagarna,fortfarande valp annars lär man hitta lite pölar här och där:)

Mormor sitter i soffan och sover,snarka kan den kvinnan också.Bland de värsta jag har varit med om haha.Ska väcka henne så hon går och lägger sig.

Tänkte kolla på en film,va sugen på en rolig film men jag tar en gammal med john travolta och Nicolas cage, face/off heter den.
Gillar den filmen faktiskt och de va några år sen jag såg den så jag kör på den..

Hoppas ni har haft en bra dag fast de inte va så himla fint väder i dag,god natt med er så hörs vi i morgon natti natti



Dyster dag helvete

Hello vänner!

Hoppas ni har sovit bra i dag:),jag somnade vid 5 i morse,satt och kollade på youtube.Finns så himla mycke där,kollade mycke på störda människor,för roligt haha.

Sen ändrade jag lite färger på bloggen och hade mig,de gick så där har lärt mer lite mer om stillmallar och kodmallar haha,bloggen får se ut så där nu,är finare än va de va förut iallafall:)Jag är ingen proffs men snart den ni:)

Nu har jag käkat frukost,va så hungrig så jag  visste inte vart jag skulle ta vägen och hunnit ta ut chivaz 3 gånger,han är lite dålig i magen verkar de som.I dag är en sån tråkigt dag,kallt och dyster väder,blir filmdag hela dan då,skulle ha kollat på film i går med  men jag håll på med bloggen i stället.

ÄR så bored så jag tänkte att jag skulle tracka er i stället hehe..

Ska bara fixa popcorn brb lr vad man ska säga haha kisses



Gör om bloggen

Nu sitter jag här och ska göra om bloggen haha vi får se hur de här slutar:)Kommer ta ett tag för mig att fixa allt eftersom jag inte riktig fattat allt med koder och grejer men de löser sig:O)hehe

Hoppas de blir finare och roligare för er att läsa bloggen när den är klar.
Nu sätter jag i gång ,kolla in bloggen om några timmar haha den är kanske klar då.
Kisses

Hej darlings

Hoppas ni har en bra dag för de har jag:)Suttit ute med chivaz,hade mig med bullar och kaffe hehe.
Va ganska mysigt,chivaz lekte en stund sen somnade han i solen,jag satte mig och läste igenom min glamour tidning,jag älskar mode,skvaller så de passade mig perfekt.

Kom hem för inte så länge sen tyckte de bliv lite kyligt ute.
I dag så  blir de en lung dag,ska ladda upp med massa filmer här,mormor har ju massa som jag inte har sett så de blir nice.

Nu ska jag laga mat,bada och sen kolla lite på nätet om jag hittar nåt snyggt att köpa ,senare i kväll blir de movie time med dricka och popcorn im loving it:)


Härligt

Va inte meningen att jag skulle vara vaken till 4 i natt men de gjorde jag:)Vaknade kl nio av att de ringde och de va verkligen ingen som jag hade lust att prata med då.Men to late,va redan vaken.
Gick upp käkade frukost och tog sen en promenad med chivaz,varmt och skönt väder ute nice.

Nu har jag packat alla mina plagg rensat och måste boka tvättid senare i dag,kommer troligtvis åka till stockholm redan på torsdag,har lite att fixa och känner mig stressade.Sen har jag massa ärende att fixa och lösa.
 
Nu ska jag fylla i lite papper sen blir de en promenad med lillen..
Be back later<=)




Trött

Usch va trött jag är,känner mig så sliten fastän jag inte har gjort nåt speciellt.
Är hemma hos mormor nu,chivaz ligger och sover är helt död och jag degar bara.
Nu är de inte långt kvar tills jag flyttar,känns skumt och behöva flytta från alla...På tal om hunden...

Fortfarande va de mitt beslut att köpa hunden och jag har fäst mig vid han nu,han är ju min lilla bebis.För mig så gör de inget att jag inte kan festa så himla mycke längre,jag är ändå inte så mycke för party...

Festa är inte allt i livet.Finns massa annat man kan göra nu i sommar:)Och han blir ju snart stor då kan jag lämna han själv några timmar i bland och hundvakt blir de inga problem med, i stockholm så har jag HELA min släkt,bror,kusiner mostrar,jag har ställt upp för de när de behövde barnvakt och grejer,pay back time hehe.

Och bara för att jag flyttar så betyder inte de att man inte kan prata i telefon lr hälsa på varandra pepole:)
Alla som betyder nåt för mig blir inte av med störda mig så lätt de vet ni:)
Nu ska jag äta nåt innan jag svimmar av hunger höres i morgon kisses

Ps Diana och Mini tack för allt,jag älskar er.....




Chivaz




En vecka

Nu har de gått en vecka utan att jag har bloggat SORRY=/.Haft annat och tänka på så bloggen fick ta smällen men nu är jag tillbaka:)

Ska göra om bloggen tycker den är rätt så tråkig så ska jag uppdatera oftare och lägga upp mer bilder:)Hoppas alla ni har haft en bra påsk med mycke gott hehe.

Så himla glad att de har fint väder också hela tiden,man är ju ute i stället för undvika och hitta på massa ursäkter för att slippa gå ut.
De har hänt massa bra och roliga saker under tiden jag har varit borta men de kan vi ta lite i taget annars blir de en jävla bok haha.

Hoppas att ni har de nice:)Kisses


Bild från förra helgen party=)


Ha en riktig trevlig dag babes

Nu har jag dushat och gjort mig i ordning,åker till örebro vid 5,ska till Diana byta om till party kläder fräsha upp sminket sen börjar supadet:)

De blir förfest hos pontus,minis kille sen utgång men jag vet inte än vart får se vart man hamnar.
Kommer inte kunna blogg mer sen för jag kommer vara gone with the wind haha:)nej då men ni får ha en riktig trevlig dag så hörs vi i morgon
kisses

Rekord

Va kul att så många nya har hittat hit:)Bruka ha mellan 60-70 läsare,de senaste dagarna har de varit uppåt 170=)
För er så är de lol:)Men för mig så är de bara kul

Hoppas ni stannar folket,ska göra om hela min blogg sida när jag hinner till lite mer personlig så kanske de blir roligare och läsa också:)


Puss

Glad påsk

God morgon pepole:)hoppas ni hade de trevligt i går.
Jag va bara hemma och degade,lyckades träna i en timme,så nåt kul hmm gjorde jag haha.
'
Sen satt jag och kollade på film med mormor,vi kollade på på breaking,första gången såg jag den när jag va 4 lr nåt så den är riktig gammal men hur bra som helst.Jag älskar dansfilmer,kollar på alla så fort jag hör att de är nån ute.

Nu sitter jag i solen med magnip,tjej vecka tyvärr.Typist att jag ska få de i dag när jag är taggad.
Ska träffa alla mina babes senare i kväll kommer bli nice,tror inte nån kommer att vara normal i skallen haha
*LÄNTAR*

Har fixat hundvakt de blir min morbror jean-clude:)haha han som är 2 år äldre än mig.
Chivaz har börjat bli stor märker de när jag bär han fyfan,kommer att känns skumt att vara i från han hela kvällen,för jag kommer att sova bort juh hoppas han inte gnäller allt för mycke när jag är borta bara min lilla sötis.

Han sitter brevid mig på balkongen och steker sig:)
Nu måste jag ta en alvedon innan jag svimmar och käka frukost

Puss hej
kärlek




Underbar dag

Kom nyss hem efter en lång promenad med chivaz men han tyckte inte de va lika kul stannade hela tiden och ville hem valpar allså haha:)de första han gjorde va att springa till balkongen och lägga sig när vi kom hem.

Fyfan somnade vid halv 7 i morse och vaknade kl 10 av att min mormor började storstäda,jag skriker mormor jag sover HALLÅ,då svarar hon lär dig lägga dig tidigt och började sjunga haha jag kunde bara börja skratta och gick up
p.

Va bara att göra sig i ordning sen tog jag ut chivaz en snabbis och gav lillskit mat.
Sen satte jag mig på balkongen,va så himla skönt.Solen lyser och chivaz va lika happy han somnade i solen.
Bliv en sen frukost för mig,gröt med två rostade mackor med skinka mums.

Blir träning senare också,ska inte strunta i de beach 2009 med girlsen*kärlek*
Ska bi kul och träffa mina babes på lördag,saknat de tok för mycke,älskar er Lady D och Mini.

Nu ska jag dusha och sen kolla på film med mormor......
Bloggar sen....

Jag och de bästa



Haha

Satt på facebook och hade allmänt tråkigt när en gammal killkompis george jag inte har sett lr snackat med på 3 år hörde av sig.Han åkte från örebro till kumla,sötisen haha.

Han dög upp halv 3 och vi satte oss i bilen och pratade tills kl 4.
Snackade gammla minne och skrattade ihjäl oss,saknat han den jävel:)
Haha stackaren ska vara i gbg kl 07 och jobba fråga mig inte hur han ska hinna de,galen allså.
Sen har han inte sovit shit.

Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen,ska bädda sen blir de sova helvete kl är snart sex.
natti natti pepole

peace

Sjukt att jag fortfarande är jätte pigg ska ladda upp med högen med filmerna jag letade upp hos min mormor,hittade 30 jag ville se men jag hann se 2  i går sen somnade jag haha.
 
Va ute med chivaz nyss,jobbigt när de är så små han vill ju inte röra på sig,tog tid innan vi va tillbaka.Blir roligare när han är lite äldre herregud.
Cyklade i dag i en timme,sen körde jag bodypump.Kom ihåg stegen när vi körde med eve:)
Sen situps och och tränade booty,känns bra.
För vara på toppen så lagade jag en kycklingsallad=)mums

Nu ska jag hålla mormor sällskap innan hon går och lägger sig,ha de nice så höres vi i morgon
love<3


New day

I går funkade inte internet på hela dan,de va inte roligt ska jag säga,fick i gång internet för 1 timme sen kanske.
Kom nyss hem igen varit ute med chivaz,,redan lärt han spela död,skälla när jag frågar älskar du mamma,att han ska vänta tills jag har gått innanför dörren innan han får gå in och varsegod innan han får springa till maten,snabb lärd hund.Sitt och ligg kunde han redan=)

Har hänt lite saker som har gjort att jag har varit lite nere,men jag är inte den personen som visar när jag mår dåligt.
Enda sättet folk oftas kan se att jag mår dåligt är att jag rasar i vikt.. Jag har precis gått upp kände att mitt liv började ordna sig för att de sen ska rasa i gen men har ju bara mig själv att skylla de på.Är på tiden att man växer upp och gör nåt åt sitt liv och de ska jag GÖRA.
   
NEW LIFE NEW BEGIN

Ska träna om en stund,mormor har en träning cykel,en riktig som de bruka ha på gym och jag tänkte why not,ska flytta den till vardagsrummet och kolla på film samtidigt,kan de bli bättre.Sen ska jag ta och springa och sist träna rumpa och magen=)

Nej nu måste jag sätta i gång:) later kisses

Känns som de enda hunden och jag gör är och sover=)min mormor lyckades ta en bild när jag och chivaz låg och sov skönt att man inte ser hela mig haha

chivaz ligger mellan mina ben,knas hund

balkongen,solen lyste de tyckte han om

usch mormor,hon tyckte att vi skulle vakna kl 06,tokig tant

movie dags

Usch hade glömt hur jobbigt de va att ha valp,man ska ut med den 24/7 skönt att de inte snöar lr regnar då haha.Men han är faktiskt duktig,bajsat inne en gång bara och jag har haft han i 5 dar.

Nu har jag laddat upp haha sitter här med 30 filmer som jag bliv sugen på att se,vissa har jag sett men de va för några år sen och andra visste jag inte ens fanns.

Pratade med min kusin i dag angående flytten till stockholm den första maj,tror de blir flytt om jag inte lyckads orda nåt annat haha men men thats life:)aja nog om de

Nu ska jag börja med den första filmen how to be a player =)haha kanske på tiden att jag lär mig de
Sen blir de the wood och getting played.
hörs sen pepole


varmt och skönt ute

Hola pepole!

Vaknade jätte tidigt i dag av att jag bliv helt blöt i ansiktet av chivaz,dregel haha,va tydligen någon som ville ut och lägga korvar och har sig:)
Kom precis tillbaka till mormor,vi va ute i 2 timmar och lekte,lilla chivaz har fattat att jag är hans mamma nu*gos*

Nu är jag så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen,funderar på att göra ägg mackor och dricka te lr äta havregrynsgröt som jag älskar hmm.
Sen ska jag ligga hela dan och kolla på filmer,de finns över 500 filmer här och de flesta har jag inte sett så jag kommer ha fullt upp:)Sen kommer ni får reda på mina livs största beslut som jag berättade om i går,liggat i natt och tänkt på allt.
Nu ska jag fixa nåt att äta,talk to you later.

Kisses

Slutkörd

Är så himla trött men samtidigt kan jag inte lägga mig då ligger jag bara och grubblar,sen har jag sovit dåligt de senaste dagarna för jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv.Känns som jag springer runt och luffar bara och nu börja jag väl vakna till liv.

I morgon ska jag planera hela mitt liv,vart jag vill bo,jobba med och vad för killar JAG ska sluta falla för:)
Sen är jag så sugen på en puff men har slut på de och jag orkar inte gå till statiol,för långt och gå,börja bli riktig rastlös märker jag.Har inte puffat sen i går*help*
 
Nej men nu måste jag göra nåt innan jag blir tokig...
sov gott så höres vi i morgon kisses


party bilderna jag lovade


Har min bebis=)

Hej Alla!VA ett tag sen jag bloggade,ber om ursäkt för de men jag har haft så mycke att tänka på och fixa.Så bloggen bliv lindande.

Va ju och hämtade min lilla bebis chivaz för några dar sen,verkligen jätte söt=)Han är värdens goaste.
Min lilla chivaz ligger i mitt knä och sover som vanligt...
Är hos min mormor,ska bo här ett tag sen tills jag har fixat nåt eget ställe,kan som sakt inte bo hos Diana för hennes katt går inte ihop med hunden.

Verkligen jätte tråkigt,älskar min mormor men KUMLA är nog värdens största håla,de händer inget här,varit här i en dag och jag har redan panik haha.
Annars så funderar jag på att flytta ihop med min kusin till stockholm,hon får en lägenhet första maj i farsta.
Så mycke tankar och beslutångest vet inte riktig vart jag vill bo,blir tokig.Sen saknar jag diana usch,gumman vi måste lösa katt hund problemet haha.

MÅSTE ut med bebisen nu,han är vaken men bloggar senare i gen






Stockholm

Sorry för den dåliga uppdateringen,haft lite att göra sen har jag varit så trött haha:)
Vaknade åtta i dag,är helt död i kroppen men är allmänt pigg annnars.Är lite stressad för jag måste till stockholm och hämta valpen snart..
Först måste jag damsuga,jag och diana hade storstädning i går och damsuga är de enda som är kvar.
I går hände de inte så mycke,drog och träna med diana sen va vi bara hemma och fixade och trixade.Vet att jag lovade lägga in bilder i går men de bliv så sent sen och jag ville bara sova.Men ska lägga in party bilderna från onsdags kväll och på valpen senare..=)Ha de så bra så länge kisses


Du är den enda som kan förändra
dig själv

Min bebis ska komma hem

Hello!

Vaken och seg men de funkar=)
I går så åkte jag tidigt till mini,vi käkade frukost och kollade på filmen med Brad Pitt..  Burn after reading,de måste vara historias SÄMSTA FILM,började nästa gråta för att de va så dålig.
Sen drog vi till stan och fikade,käkade en jävlig god kyckling baguett ska jag säga:)jag älskar kyckling.
Jag åkte hem sen,va meningen att jag skulle träna med Diana men hon hade ont i benet så vi skippade de och hade en vilo dag i stället.

HUNDEN är min:)En amstaff valp på tio veckor,åker nog i morgon till stockholm och hämta han.Och tack vare DIANA så kunde jag få min lilla bebis:)Thanks honey

Sen fick vi för oss och festa,så diana,mini och jag drog och förfestade med emil och patrik,haha de va för roliga:)Skönaste grabbarna,sen gick vi till satin.
Hade jätte kul där,va värdens drag och träffade på massa kompisar.

Bliv massa bilder som jag lägger upp lite senare är nämligen inte hemma just nu:)Nu ska jag röra mig hemmåt för en viss mini ligger och sover hemma.Är hos min handläggare men nu har jag tråkigt så jag går hem haha.
 Hörs senare kisses

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge


RSS 2.0