Rädda mammorna

Kollat runt på olika bloggar och de är förjävligt att se vad vissa människor skriver=(Så himla tragisk,vissa behöver läsa på lite innan de uttalar sig om saker de inte vet ett skit om.

Inläggen handlar då om varför tjejerna tex i afrika skaffar så mycke som tio barn.
Alla har ju olika anledningar,tex de finns inte preventiv medel  överallt och om de finns så är de inte alla som har råd och köpa de.

De har ju knappt råd med mat,sen är de många tjejer som blir våldtagna och tvingas födda barn.De är ingen som frivilligt klämmer ut 10 barn i afrika för att de tycker de är kul.

Sen är de så illa att vissa män tvingar tjejer att klämma ut massa barn så de kan sälja de vidare så de har mat  ,lr att flickan ska bli äldre och tvingas i tidigt giftemål.I afrika,är du gift så får du inte säga nej till sex,skulle du ens försöka så räkna med att du ligger där under och blir slagen för du ens sa ordet nej.

Jag tycker synd om tjejerna  ,de får stå ut med så himla mycke,och de finns inget de kan göra åt de,i afrika så är de männen som bestämmer.Men vissa människor verka inte fatta

De är inte så överallt i afrika men i vissa byar här och där så är det RIKTIG illa.

Läste nån blogg där en tjej skriv att hon och hennes kille ville adoptera barn men efter en resa så ångrade de sig och anledningen va att de vill inte göra de lätt för tjejer som har sex och födder massa barn att de är oki och att de barnen kommer bli adopterade.Men fortfarande så handlar de inte om de jag blir bara så förbannad på folk som inte vet ett skit

Va bara tvungen att skriva av mig=(Puhhhh

Postat av: Du vet inte

Hej tjejen..

Tack så mycket.. de e jävligt skönt o må bra igen.. Äter ju antibiotika nu så de e ju endå bra...



Va kul.. då får du se till o kommentera när du endå är här... :D

2009-06-03 @ 20:21:23
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

WHAAAT DU SKÄMTAR??? Vad fan är det för ignoranta människor?? Dom vet ju ingenting utan antar bara efter det dom hört! Åååh sånt gör mig så irriterad. Bra att du skrev ett inlägg om detta gumman!



KRAM!

2009-06-03 @ 22:31:58
URL: http://afrobelita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser mailen)

URL/Skriv in eran blogg om ni har nån:

Kommentar:
Har du inget snällt att säga kan du lika bra klick TILL DIG en blogg du gillar mer:)

Trackback
RSS 2.0